Frequently Asked Questions

LET OP!

OnlineGameKeys probeert uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden, doorgaans binnen 1 dag. CONTROLEERT  U daarom ook eerst goed uw email als u denkt dat u nog geen reactie van ons heeft ontvangen, waaronder ook de postvakken RECLAME en SPAM omdat het regelmatig voorkomt dat onze emails daar in binnenkomen!

Opgericht met een doel

OnlineGameKeys is ontstaan uit een behoefde. Als frequent gamers zijn ook wij tegen de vele verschillende aanbieders van GameKeys gelopen. De ene nog goedkoper dan de andere, sommige met handleidingen en trucjes om de game te kunnen activeren en andere met zelfs een VPN service omdat het product officieel niet buiten het land verkocht had mogen worden. Maar ja, voor 40 euro korting ga je ver, en zo hebben ook wij vele games gekocht bij discutabele aanbieders. Tot het een keer goed fout ging…

Het was tijd voor een betrouwbare Nerlandse aanbieder! Eentje die garantie geeft op zijn producten, met een helpdesk die binnen het jaar met een reactie komt en met gamers achter de schermen. Daarom zijn we begonnen met OnlineGameKets, voor gamers – door gamers zo te zeggen! Gewoon een echt bedrijf, met Nederlandse werknemers, een Nederlandse helpdesk en veilig en vertrouwd betalen met iDeal. Omdat wij netjes belasting betalen zullen we nooit de goedkoopste zijn – maar we staan wel achter ons product, leveren kwaliteit, service en garanderen legale gamekeys!

Veiligheid boven alles

Privacy is een groot goed en wij beseffen ons dan ook heel erg dat we een plicht hebben met de gegevens die jullie bij ons achter laten. Hierom hebben we de verbinding met onze website en je computer versleuteld en gebruiken we een extern bedrijf voor het verwerken van de betalingen. Zo zorgen wij er voor dat we garant kunnen staat voor je privacy en de veilig opslag van je gegevens!

Omdat wij zelf onze gamekeys inkopen, weten we zeker dat deze op een legale manier zijn verkregen, dat ze in Nederland verkocht mogen worden en dat ze dan ook nooit geblokkeerd gaan worden. Omdat we ze zeker van onze zaak zijn geven we ook onze 100% garantie af!

De 100% garantie

Wij garanderen:

  • Dat al onze gamekeys werken, en zo niet dat elke klant gratis een nieuwe zal ontvangen
  • Dat onze gamekeys nooit, maar dan ook nooit uit illegale bron verkregen zullen zijn
  • Dat wij netjes belasting betalen, ons houden aan de Nederlandse wet en dat we een eerlijk en transparante onderneming voeren.

Stuur ons een mail

Fields marked with an * are required