Voordat je contact met ons opneemt, willen we je vragen om deze pagina goed door te nemen. Heel veel vragen zijn al een keer door andere mensen aan ons gesteld en hoe goed we ons best ook doen, als je het antwoord op deze pagina kan vinden, is dat altijd een stuk sneller dan ons eerst moeten mailen!

Hoe lang duurt het voordat ik mijn key ontvang
Als het product op voorraad is, en er vanuit gaan dat het niet een zogenaamde pre-order betreft, ontvang je het bericht meestal binnen 5 minuten in je mailbox! Soms kan het wat langer duren, bijvoorbeeld omdat de betaling nog niet verwerkt is, of omdat de mail in de wachtrij staat om verzonden te mogen worden.
Hoe kan ik bij jullie betalen?
Betalen is bij ons op bijna elke mogelijke manier mogelijk. Van iDeal tot aan Paypal en van Bitcoin tot Bancontact / Mister Cash.
Zitten er kosten verbonden aan de verschillende betaalmogelijkheden?
Ja, helaas wel. Wij berekenen de kosten die de banken aan ons rekenen voor de verwerking door aan jullie. Dit omdat bijvoorbeeld Paypal enorm veel kost om te verwerken. De meeste bedrijven verhalen deze kosten op alle klanten, maar wij vinden dat niet helemaal eerlijk. Daarom betaald bij ons iedereen gewoon netjes wat hij of zij zelf gebruikt!
Wat indien de keys niet werken?
Dan zoeken we gezamenlijk naar een oplossing. Wanneer bij de installatie de key niet werkt, kan u met ons contact opnemen. We hanteren maximum 1 maand garantie na de aankoopdatum.
Hoe veilig is Onlinegamekeys?
Veilig, enorm veilig! Niet alleen is alle data versleuteld via onze SSL verbinding, ook verlopen alle betalingen via een externe partij die nog een laag aan extra beveiliging heeft toegepast. Daarnaast worden alles gegevens ge-encryped opgeslagen op onze servers.
Waarom zijn jullie zo goedkoop?
Zonder ons hele geheim te verklappen, voornamelijk door enorm op kosten te besparen! We hebben bijvoorbeeld geen winkel (bespaard huur en electra), we versturen alle codes via email (bespaard opslag en verzendkosten) en we maken handig gebruik van de verschillende wisselkoersen. Bijvoorbeeld toen de pond heel laag stond, hebben wij uit Engeland onze games gehaald. Door dit soort slimme trucjes weten de prijzen te drukken - in jullie voordeel!
Zijn jullie een legaal bedrijf?
Om de een of andere reden krijgen we deze vraag regelmatig. Het antwoord is heel simpel, JA! We zijn gewoon in Nederland geregistreerd bij de KVK, betalen netjes belasting, en geven alle games die we uit het buitenland importeren ook aan bij de douane. Het mag voor zich spreken dat we nooit illegale keys zullen verkopen - en omdat we zelf onze inkoop doen kunnen we dit ook garanderen!