Sparen voor gratis Games

 Gratis Games Verdienen?

Wij zijn enorm blij met al onze vaste klanten, en we belonen jullie dan ook graag daarvoor. Daarom kan je bij ons punten sparen die je dan weer kan inwisselen voor gratis games! Punten ontvang je wanneer je een game (nieuw of 2de hands – digitaal of fysiek), accessoires, merchandise of board games koopt. Plaats je een pre-order op een game, dan ontvang je zelfs 100 extra punten.

Punten sparen

De zogenaamde OGK-points sparen is heel eenvoudig, alles wat je ervoor hoeft te doen is zorgen dat je een account aanmaakt bij het bestellen (dus niet afrekenen als gast) en dan voegen we automatisch de punten toe aan je account bij elke bestelling! Wil je nog sneller punten sparen? Door het aanbrengen van je vrienden, het meedoen aan acties en door onze facebook te liken, onze site te bezoeken en onze nieuwsbrief te lezen kan je nog veel meer punten verdienen!

Punten inwisselen

Punten kunnen op elk moment worden ingewisseld in onze speciale OGK-store. Hier hebben we elke week leuke acties en interessante games om je punten aan te besteden! Verder hebben we verschillende momenten waarop je de punten kan inwisselen voor korting op ons hele assortiment, avonden waarop de punten 2x zo veel waard zijn en acties waarmee je ze op ons hele assortiment kan besteden!

Op dit moment zijn we nog druk bezig met de ontwikkeling van het OGK systeem.

Daardoor is het op dit moment helaas nog niet mogelijk om punten uit te geven. Je spaart wel alvast punten bij elke bestelling! Hou onze pagina in de gaten voor updates.