Deze handleiding legt uit hoe je de gekochte game kan activeren op Steam, hoe je dan het spel kan downloaden en waar je terecht kan mocht je nog vragen hebben.

Inhoud

  1. Steam installeren
  2. De key activeren
  3. Veel gestelde vragen

Steam installeren

De eerste stap is zorgen dat je de steam client hebt. Deze kan je downloaden vanaf http://store.steampowered.com. Boven in de balk vindt je een knopje met ‘Install steam’. Het wijst zich redelijk vanzelf!

Steam InstallerenHierna kom je terecht op een tweede pagina met een grote groene ‘Install Steam’ knop. Drie keer raden wat hier de bedoeling is… Juist! Klik op de knop en een .exe bestand zal zich downloaden. Deze kan je openen, en het programma zal je door de stappen loodsen die nodig zijn voor de installatie.

Het activeren van de Steam Key

Om de gekochten producten te activeren zal je steam moeten opstarten, moeten inloggen en dan kan je de volgende stappen volgen om de key werkelijk toe te voegen aan je account:

add_a_gameOm de game toe te voegen aan je account klikt je links onderin op ‘Add a Game’ en daarna op ‘Activate a Product on Steam…’.

Er zal zich daarna een scherm openen met een paar stappen die doorlopen moeten worden (akkoord gaan met de voorwaarde van steam bijvoorbeeld). Is dit gebeurd dan verschijnt het invoer boxje waarin de key kan worden toegevoegd die je van ons hebt ontvangen.

Is dit gelukt? Dan vraag steam je gelijk om het spel te gaan downloaden – en ja, dat wil je! Afhankelijk van je internetsnelheid en het formaat van de game is het dan nog eventjes wachten voor je echt kan beginnen.

Veel plezier!


Veel gestelde vragen

Mijn key werkt niet, Hij geeft aan dat de key niet correct is

Zorg er voor dat je 100% zeker weet dat je de juiste code hebt overgetypt! Soms wil een O nog wel eens lijken op een 0 (nul). Probeer het ook eens met alleen maar hoofdletters of juist enkel kleine letters.

Kunnen jullie het spel voor me installeren?

Om onze prijzen zo laag te houden moeten we enorm veel producten per dag verkopen. Hierdoor kunnen we helaas geen service leveren waarbij we het spel op je computer installeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Page generated in 2,039 seconds. Stats plugin by www.blog.ca